BILVERKSTAD

SERVICE – REPARATION – DIAGNOS

Vi är en Ackrediterad Autoexperten bilverkstad i Boden som utför bilservice och reparationer på alla märken. Vår specialitet är MercedesBMWVAG. Vi servar och reparerar även husbussar, husbilar, transportbilar och lättare lastbilar.

Vi har flerårig erfarenhet av bilservice, reparation, fordonselektronik. Vi erbjuder service av automatlåda, även reparation och felsökning. Här jobbar vi med den senaste utrustningen på marknaden inom bildiagnos, felsökning och elfel. Vi jobbar även med helikopterunderhåll på annan ort så avancerad felsökning tillhör våran vardag.

I våra toppmoderna lokaler har vi även Hunter HawkEye Elite fyrhjulsinställning och avancerade däckmaskiner för att kunna lägga om dina däck på absolut bästa sätt.

Vårt upptagningsområde är stort, med kunder från Gällivare, Kalix, Piteå, Jokkmokk & Tornedalen med mera. Kom in till vår bilverkstad nästa gång du behöver få service av din bil!

DÄCKVERKSTAD

PERSONBIL – TRANSPORTBIL – MC – ATV

Vi säljer och monterar däck till personbilar, transportbilar, MC, ATV med mera. Antingen kommer du in med lösa fälgar, eller så lämnar du fordonet hos oss så löser vi resten. Du kan lämna samtliga fordon för omläggning, inklusive MC och ATV.

I vår däckverkstad har vi nu ökat på med fler varumärken och gör en rejäl satsning på däck. I vårt sortiment finner du bland annat: Goodyear, Michelin, Dunlop, Yokohama, Nokian, Continental, Cooper med flera. Testa oss gärna på priset!

Med våra toppmoderna maskiner från tyska Beissbarth klarar vi av UHP-däck (Ultra high performance), Run-Flat däck och givetvis alla vanliga typer av bildäck. Våra maskiner tar upp till 30″.

Vid balansering av exklusiva aluminiumfälgar kan vi givetvis dölja vikterna, vi har även utrustning för att balansera MC-hjul med vår maskin.