MOTOROPTIMERING

MOTOR

VÄGHÅLLNING

BROMSAR


VÄGHÅLLNING

Känner du att bilen inte riktigt ligger på vägen som den ska?

Vi kan tillhandahålla uppgradering av väghållning i olika nivåer och prisklasser med produkter från kända leverantörer så som Bilstein, Sachs Performance, PowerFlex, H&R med mera.

Vi ombesörjer montering av detaljerna samt justering och inställning av hjulvinklar för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

I en uppgradering av väghållning rekommenderar vi alltid att man uppgraderar till däck som passar den övriga uppgraderingen.

BROMSAR

Vi erbjuder allt från enklare uppgradering med lite bättre belägg till avancerade uppgraderingar med bättre bromsok, bromskivor, stålomspunna slangar med mera.

Här kan vi erbjuda montering av produkter från välkända leverantörer som Tar-Ox, EBC, Pagid, Brembo, Goodridge, Willwood, ATE med mera.

I samband med en större uppgradering av bromsar ser vi alltid över bussningar, stag, länkarmar med mera för att vara på den säkra sidan och kommer fordonet köras mycket hårt så kan även en uppgradering av bromsvätskan vara på sin plats.

Eller vill du helt enkelt uppgradera bromsarna på din bruksbil så kan vi erbjuda exempelvis premiumbelägg från Brembo, ATE med mera, samt skivor från Zimmerman, Brembo, EBC osv.