Ring oss:

0921-127 27

Öppettider:
Mån-Fre: 07:00-16:00

Bullerleden 5
i Boden

Är det dags för nya sommardäck till din bil?

Eller ring oss direkt till vår kundservice: 0921-127 27

Senaste nytt:

 

Bygge av en 454
Nu har vi satt igång med ett bygge av en 454 V8 åt en kund, målbild cirka 700 hästkrafter. I[...]
Nu har vi VIDA!
Vi har nu skaffat Volvo VIDA inkl. DICE-interface och Volvo VOE (Volvo On Ethernet)-interface så vi kan koppla upp oss[...]
NY LYFT PÅ PLATS
För att hänga med i ökningarna av inbokade bilar har vi monterat ytterligare en lyft i verkstaden. Vi gör allt[...]
Uppdatering av hemsidan steg 2
Nu är hela hemsidan uppdaterad och mobilanpassad, så kallad "mobile first" vilket innebär att den ska fungera lika bra på[...]

Däckverkstad och bilverkstad i ett!

I vår däckverkstad har vi nu ökat på med fler varumärken och gör en rejäl satsning på däck. I vårt sortiment finner du bland annat: Goodyear, Michelin, Dunlop, Yokohama, Nokian, Continental, Cooper med flera. Testa oss gärna på priset!

Med våra toppmoderna maskiner från tyska Beissbarth klarar vi av UHP-däck (Ultra high performance), Run-Flat däck och givetvis alla vanliga typer av bildäck. Våra maskiner tar upp till 30".

bilverkstad

Nya sommardäck?

Vår däckomläggare är mycket avancerad och man behöver inte bryta med ett däckjärn vilket gör att det är minimal risk att man repar eller gör skador på dina fälgar.

Vid balansering av exklusiva aluminiumfälgar kan vi givetvis dölja vikterna, vi har även utrustning för att balansera MC-hjul med vår maskin.

Mer information

Önskar du mer information om våra tjänster är du välkommen att besöka däckavdelningen på vår hemsida, det gör du enklast genom att klicka här.

eller RING OSS:

0921-127 27