verkstadstjänster

felsökning

Elfel, felkoder med mera är en av våra specialområden. Här har vi rätt utrustning och ett stort kunnande och vi försöker alltid vara säker på att vi byter rätt del. Ibland kan det bli så att vi behöver få in bilen flera gånger för att lokalisera felet och för att undvika onödiga byten av delar. Felsökning kan omfatta allt från växellåda till chassie.

fyrhjulsinställning

Vi har fyrhjulsinställare från Hunter med den senaste uppdateringen. En av marknadens bästa maskiner för hjulinställning. Både snabb och mycket exakt i sin mätning. Givetvis förutsätter en hjulinställning att din fram och bakvagn är i gott skick utan glapp. Skulle fallet vara så att vi måste reparera din bil innan vi gör hjulinställningen kontaktar vi dig med ett kostnadsförslag

däck​​​​

Vi erbjuder däck från flertalet av de marknadsledande tillverkarna. Med våra moderna maskiner kan vi lägga om i princip alla förekommande dimensioner. Balanseringsmaskinen är mycket exakt och klarar av riktigt stora och breda fälgar, den har även program för dolda vikter med mera. Du ska känna dig trygg i att lämna dina däck och fälgar till oss!

lyftar

Vi har en tvåpelarlyft, en vanlig fyrpelarlyft samt en riktigt stor fyrpelarlyft som tar 5,5 ton för de riktigt stora transportbilarna med lång hjulbas.

hydraulverktyg

I stort sett komplett uppsättning av hydrauliska pressverktyg från marknadsledande Klann finns nu på plats. Vilket innebär att vi kan demontera och montera hjullager, bussningar och dylikt enligt tillverkarens specifikationer.

service

Naturligtvis gör vi även vanliga servicearbeten med filter och oljebyten.

automatiska växellådor

Vi har mångårig erfarenhet av felsökning, reparationer och service av automatiska växellådor. Vi gör dom flesta reparationerna här i verkstaden.

reparationer

Vi reparerar din bil, allt från bromsar, stötdämpare med mera till mer avancerade elektroniska problem som härrör CAN-Bus, LIN-Bus, Start-Stopfunktioner osv.

bilpark

Är ni ett företag med en bilpark som vill reparera och serva era bilar, kontakta oss gärna så kan vi ta en diskussion om vad ni är ute efter och vad vi kan erbjuda!

fordonsdiagnostik

Här har vi marknadens bästa utrustningar för just din bil. Vi har utrustning för att utföra diagnos i nivå med original på Mercedes, VAG (Audi, Volkswagen, Skoda), PSA (Peugeot, Renault, Citroen), Dacia, Kia & Hyundai. Utöver detta har vi även BOSCH KTS. Vi har direktsupport från England vid de allra knepigaste fallen.Vi har nu även investerat i en Autel MaxiSys bildiagnostik för att bli ännu bredare i vår kapacitet när det gäller diagnostik och felsökning.

eftermontering

Montering av Webasto & Eberspächer diesel/ bensinvärmare, extraljus och annan utrustning såsom varningsljus, alkolås och backkameror med mera tar vi också på oss.Köper du ett takräcke och/eller en takbox av oss så bjuder vi på monteringen. Vi kan tillhandahålla produkter från Thule, Montblanc och Whispbar

stämpel

Givetvis stämplar vi din servicebok för bibehållen garanti!