Dräger 5000

Dräger 5000

alkolås

Allt fler företag väljer idag att installera alkolås i sina bilar som ett led i kvalitetssäkring och som även förbättrar trafiksäkerheten.

Vi monterar marknadens kanske absolut modernaste och säkraste alkolås från tyska Dräger vilket ger en ökad trygghet för användaren.

Är ni ett företag som behöver montera alkolås i era bilar? Inga problem, då kan vi även se över ett bilserviceavtal där den årliga kalibreringen av alkolåset ingår.

Dräger Interlock 5000 och 7000 skall kalibreras en gång om året av utbildad personal.

INTERLOCK 7000

Den nya generationen alkolås är här! Dräger Interlock 7000 är ett modernt alkolås som sätter användaren i fokus med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet.Du som har ett alkolås installerat i bilen ska inte behöva vänta på att alkolåset ska kunna användas eller riskera att felaktiga utandningsprov registreras.

INGA FELAKTIGA UTANDNINGSPROV

Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras.

ENKELT OCH UTAN VÄNTETID

Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att du som användare inte kommer märka av den. Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna.

SÄKERT OCH ANVÄNDARVÄNLIGT

Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay som ger instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna. Informationen i alkolåset är krypterad.

Alkolåset kan dessutom monteras i alla fordon och kan utrustas med både kamera och GPRS-modul för utökade användningsområden som till exempel säker föraridentifiering. Det kommer även i framtiden gå att kombinera Dräger Interlock 7000 med vissa elektroniska körjournaler.

HÖGSTA KVALITET. TESTAT, GODKÄNT OCH TRYGGT

Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass. Dräger har över 60 års erfarenhet av alkoholdetektering, och har en särställning när det gäller kvalitet och service. Polis och andra myndigheter världen över använder Drägers produktfamilj av alkohol- och drogtestningsutrustning.