extraljus

Tycker du inte att lyset räcker på din bil? Det är inte så ovanligt, oftast känns originalstrålkastarna lite svaga, framförallt på senhösten innan snön lagt sig.

På detta problem finns det många olika lösningar. Vi rekommenderar att man monterar så stora extraljus man kan tänka sig för att få så bra ljusutbyte som möjligt.

Vi konverterar inte extraljus avsedda för halogen till xenon och vi monterar inte heller färdigkonverterade extraljus eftersom vi inte kan stå bakom någon form av funktionsgaranti för dessa. Önskar du Xenonlampor rekommenderar vi i första hand extraljus från NBB som har drivdon från Osram samt vanliga standard D1S ljuskällor. Även Hella har ett fint utbud av extraljus med Xenonlampor.

montering

När man valt vilka extraljus man tycker passar bra så ställs man inför nästa valmöjlighet. Vill du att ljusen ska sitta med diskret så kallat nummerplåtsfäste eller vill du ha en stor rostfri båge, eller rent utav en lite mindre aluminiumbåge?

Vi kan tillhandahålla lösningar från bland annat Vool och Q-Pax.

Vid inkoppling använder vi alltid anpassade satser, främst om du har en nyare bil med bi-xenon. Då fungerar det bra om man använder Sepabs installationssatser med halvledarteknik för att inte ställa till med problem i övriga elsystemet.