uppvärmning av fordon

DEFA WarmUp består av en motorvärmare som förvärmer motorn och ger en skonsam start oavsett temperatur. Kupévärmaren ger dig en komfortabel start på dagen, men lika viktigt är isfria rutor. Bilbatterier trivs inte i kyla och med en intelligent batteriladdare har du alltid ett batteri i toppform. Tänk på att vid tio plusgrader går gränsen för en kallstart.

Fördelar med elektrisk bilvärme Med en motorvärmare från Calix minskar både slitage på motorn samt bränsleförbrukningen och det görs även en insats för miljön. Vinsterna är många.

Men en kupévärmare från Calix slipper du skrapa rutan och du får en varm och behaglig kupé

bilverkstad

Kliv in i din varma och sköna bil och njut av fördelarna du får av en Webasto parkeringsvärmare. Börja morgonen i en varm bil med isfria rutor, bara med en knapptryckning!

I många vardagssituationer lönar det sig att ha en förvärmd bil som också ger dig ökad komfort. Vill du ha en igenfrostad bil på parkeringen efter jobbet, hoppa in en kall bil efter skidåkningen eller skrapa is i aftonklänningen? På vintern kör du oftare än du tror. Du har kanske inte heller tillgång till ett varmgarage. Räkna själv. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du räknar hem en Webasto parkeringsvärmare.

Webasto står för teknologi i värdsklass och en överlägsen kvalité. Webasto testar sina värmare under mer extrema förhållanden än alla testinstitut. Detta bekräftas också av pris och utmärkelser från testinstitut och media.

En parkeringsvärmare erbjuder inte bara komfort och säkerhet för dig och dina passagerare. Slitaget på bilen minskar, samtidigt som du sparar både pengar och miljö. En parkeringsvärmare drivs av bilens eget bränsle och fungerar utan tillgång till eluttag. Läs mer

Med telefonstarten, EasyStart GSM och vår lättanvända app kan du förutom att starta, stoppa och programmera parkeringsvärmaren även se temperaturen i fordonet. Läs mer

bilverkstad