Husbilar och husbussar

SERVICE & REPARATION

Vi kan utföra service precis på samma sätt som en vanlig bilservice med oljebyte, kamrems-service och annat underhåll. Här gäller det även att underhålla bromsarna noga eftersom det är tunga fordon man har att göra med.

Här utför vi även felsökning och andra förekommande reparationer samt montering av extrautrustning såsom dieselvärmare (exempelvis Webasto och & Eberspächer).

Vi reparerar och servar alla märken av husbilar, så du är lika välkommen in om du har en Burstner, Hymer, Kabe eller vad än det är!

problem med laddningen?

Eller behöver du utöka batterikapaciteten för förbrukning? Kom till oss, vi hjälper dig att räkna fram en bra lösning och kan tillhandahålla kvalitétsbatterier från bland annat Varta, Tudor och Exide.

HJULINSTÄLLNING

Låt oss göra en hjulinställning innan du åker iväg på semester, det kan löna sig på flera plan. Dels har vi säkerhetsaspekten att ett fordon med korrekt hjulinställning ligger bättre på vägen, men vi har även den ekonomiska bilen, du slipper snedslitna däck och får kanske en lägre bränsleförbrukning.

DÄCK

Självklart kan vi tillhandahålla däck lämpade till både husbilar och husvagnar. Vi kan erbjuda ett stort spektrum av dimensioner och märken, även C-Däck som i många fall är lämpligt på en husbil.

Eftersom vi har en stor fyrpelarlyft kan vi även ombesörja omläggning av däck på din husbil.